ODS v Praze uvedla kampaň, ve které vyzývá ke změně

úterý, 18. ledna 2022, 17:15 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Pražská ODS spustila kampaň v metru, na internetu a v únoru přidá billboardy a LED obrazovky.

Vizuály kampaně pražské ODS, zdroj: ODS

Vizuály kampaně pražské ODS, zdroj: ODS

Pražská ODS spustila novou kampaň. V metru a na internetu upozorňuje na skutečnost, že „život v Praze se často může zdát jako postavený na hlavu”. ODS v nadsázce apeluje, aby Pražané „neztráceli hlavu“ a vyzývá k tomu, že „společně to můžeme změnit". Tato výzva doprovází všechny vizuály kampaně a směřuje k volbám do zastupitelstev města a obcí, které se uskuteční na podzim letošního roku. 

Kampaň, která bude pokračovat v únoru také na billboardech a LED obrazovkách, zmiňuje konkrétní příklady, např. že řidiči často stojí v kolonách kvůli rozkopaným silnicím a nekoordinovaným uzavírkám nebo že koše a popelnice jsou přeplněné a v jejich okolí je nepořádek. 

„Hlavní myšlenka kampaně je vlastně až bolestivě jednoduchá a napadla nás jako rodilé Pražáky během jedné z mnoha procházek Prahou. Nemohli jsme si totiž nepovšimnout toho, v jakém stavu se naše hlavní město nachází. Pomalu na každém rohu se nám zdálo, že se magistrátní koalice musela snad ‚postavit na hlavu′. A právě to nás inspirovalo,” říká Herbert Brynda ze Sunspot Communication, která kampaň pro ODS připravila.

-mav-