Rodinný pivovar Bernard otevře na jaře návštěvnické centrum

úterý, 11. ledna 2022, 14:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Ve zkušebním provozu se má návštěvnické centrum Rodinného pivovaru Bernard otevřít od května 2022, v ostrém režimu pak od června.

Návštěvnické centrum Rodinného pivovaru Bernard, zdroj: Bernard

Návštěvnické centrum Rodinného pivovaru Bernard, zdroj: Bernard

Rodinný pivovar Bernard otevře v květnu ve zkušebním provozu své návštěvnické centrum. To pivovar vybudoval ke svému 30. výročí. „Myšlenku vytvořit místo pro návštěvníky jsem měl v podstatě od počátku. Záměr se ale časem rozrostl, centrum nebude sloužit jen pivovaru, může být místem pro setkávání, poznání, kulturu,“ představuje projekt spolumajitel Stanislav Bernard. Po měsíčním zkušebním provozu se služby centra naplno rozběhnou od června 2022.

Objekt má být výchozím bodem prohlídek pivovaru. Odtud se návštěvníci dostanou přímo do výroby i do nových expozic, uvidí projekce v kinosále, 3D model areálu a je zde i prodejna dárkových předmětů. Ve dvou patrech pivnice se bude podávat čerstvé pivo dodané přímo z pivovaru a jídla ze surovin převážně od lokálních dodavatelů. Připraveno je zázemí pro školení, porady, besedy, oslavy, promítání apod.

Návštěvnické centrum pivovaru zaměstná čtyři desítky lidí. Centrum je stavebně dokončeno, nyní probíhají finální práce v interiéru, poslední instalace technologií, dodávky nábytku apod. 

Konkrétní termín otevření centra pivovar teprve oznámí. Výstavba Návštěvnického centra Rodinného pivovaru Bernard začala poklepáním základního kamene 3. června 2019.

-mav-