Bauhaus obsazuje do kampaně Vojtu Kotka, hraje nešikovného manžela

pondělí, 14. února 2022, 14:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bauhaus spouští novou kampaň „Nešikovný manžel“. Ústřední role i režie se ujal Vojta Kotek.

V pondělí 14. února startuje Bauhaus svou novou kampaň s názvem „Nešikovný manžel“. Ztvárnění ústřední postavy i režie se ujal Vojta Kotek. V roli jeho trpělivé manželky se představí Eliška Jansová, v epizodních rolích se objeví také Zdeněk Charvát. 

„Cílem nové kampaně je přiblížit se českému zákazníkovi co nejvíce, proto jsme vůbec poprvé vsadili na české herce a tvůrce. Zároveň chceme představit Bauhaus jako místo, kde zákazníci pořídí vše potřebné pro byt, dům a zahradu, ať už v případě plánovaných, tak i zcela nečekaných situací. V neposlední řadě klademe v kampani důraz na náš nově spuštěný e-shop,“ říká Jindřich Hovorka, vedoucí marketingu společnosti Bauhaus. 

Jarní část kampaně bude k vidění na televizních obrazovkách TV Nova, Prima a ČT, kde budou kromě reklamních spotů nasazeny i sponzorské vzkazy. Doplní je komunikace napříč dalšími mediatypy včetně internetu, rádia, tisku nebo OOH. Probíhat bude také přímo v prodejnách Bauhaus, kde bude doplněna o in-store prvky.

Na nové podobě komunikace spolupracovaly společnosti Knowworks a produkce Stink Films. Autory kreativního návrhu jsou Ondřej Hübl, Viktor Říha a Tomáš Vápeník z agentury Jinej Gang.

-stk-