Big Shock! na sociální sítě volí Story TLRS

neděle, 6. února 2022, 08:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sociální sítě značky energetického nápoje Big Shock! nově spravuje agentua Story TLRS.

Zdroj: Big Shock!

Zdroj: Big Shock!

Sociální platformy české značky energetického nápoje Big Shock! má od února na starosti kreativní agentura Story TLRS. Ta po téměř deseti letech střídá dosavadní agenturu Socialsharks. 

„Story TLRS nejlépe trefilo koncept, jak o věcech uvažujeme. Již delší dobu jsme jejich práci sledovali a věříme, že pro naši značku bude jejich kreativní přístup a originalita právě to, co hledáme,” říká marketingový manažer Big Shock! CZ/SK Jan Kopřiva. 

Nová agentura zajistí kompletní komunikaci na kanálech sociálních sítí včetně Instagramu a Facebooku. Do budoucna by svou pozornost chtěla upřít i na Tik Tok. Cílem je komunikaci značky omladit a oslovit také generaci Z. 

Tým, který se o Big Shock! bude starat, povede obsahový ředitel Jiří Markvart, který ke spolupráci dodává: „Big Shock! má silnou a věrnou fanouškovskou základnu, kterou je ale potřeba rozšířit o nově nastupující generaci Z. Chceme proto využívat nové formáty i platformy, které budou k této cílové skupině vysoce afinitní.”

Klientovu podporu zajistí ze strany agentury Michaela Hadašová za copywriting, Tereza Blažejová za design a account manažerka Klára Šebková. 

-stk-