Billa spouští soutěž o roční nákupy, láká do věrnostního klubu

pátek, 11. února 2022, 07:25 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Billa spouští soutěž o nákup potravin na celý rok. Do konce roku 2022 odmění celkem 47 členů věrnostního klubu dárkovými kartami v celkové hodnotě přes 2,8 mil. Kč.

Zapojit se mohou členové věrnostního BIlla Bonus clubu, zdroj: Billa

Zapojit se mohou členové věrnostního BIlla Bonus clubu, zdroj: Billa

Od středy 9. února 2022 startuje obchodní řetězec Billa soutěž, ve které bude odměňovat věrné zákazníky. Každý týden bude až do 31. prosince 2022 vylosován jeden výherce z řad členů Billa Bonus clubu, který dostane dárkovou kartu v hodnotě 60 tisíc Kč. Řetězec chce tímto krokem poděkovat svým stávajícím zákazníkům za věrnost a ty, kteří ještě členy klubu nejsou, motivovat k registraci.

„Věrní zákazníci jsou pro nás klíčoví, proto se jim v průběhu roku snažíme dávat vždy něco navíc, ať už v podobě speciálních kampaní, slev na potraviny nebo zboží a služby u našich partnerů,“ říká Lucie Průšová, marketingová ředitelka společnosti Billa ČR.

Minimální částka za nákup pro zařazení do slosování není společností stanovena. Soutěžícímu stačí při nákupu použít svou BBC kartu a zaregistrovat její číslo na webu, kde jsou zveřejněny i detailní informace o soutěži. Registraci do soutěže není nutné opakovat, stačí jedna po dobu celé soutěže.

Billa letos investuje 1,3 mld. Kč, spustí online prodej

úterý 25. ledna 2022

-zue-