Digitální investice v Dentsu nově řídí Tomáš Šmíd

úterý, 22. února 2022, 07:20 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Novým Head of Digital Trading agenturní skupiny Dentsu se stal Tomáš Šmíd.

Tomáš Šmíd, zdroj: Dentsu

Tomáš Šmíd, zdroj: Dentsu

Na pozici Head of Digital Trading agenturní skupiny Dentsu přichází Tomáš Šmíd. Ten se bude pod vedením Martina Mlýnka, investičního ředitele Dentsu, věnovat sledování komerčních trendů na trhu a následně dohlížet na vývoj a implementaci obchodních kanálů v digitálních médiích v rámci celé skupiny v České republice. 

„Najít ideálního kandidáta na tuto pozici nebyl v dnešní době vůbec snadný úkol, ale jsem velmi rád, že se nám to v osobě Tomáše opravdu podařilo,“ komentuje Martin Mlýnek a dodává: „Nadchly nás jeho zkušenosti, které pokrývají všechny oblasti marketingu i jeho reference, které se všechny shodly na tom, že je to profesionál s velmi lidským přístupem i člověk s inovativními nápady.“ Tomáš Šmíd ve své nové roli nahrazuje Barboru Pokornou, která na konci února z této pozice po téměř ročním působení odchází. 

Tomáš Šmíd do Dentsu přichází po více než dvou letech působení v LEGO Czech Republic, kde zastával pozici Regional Senior Media Managera. Má více než dvacetiletou praxi v oboru. V minulosti působil v několika mediálních agenturách, naposledy jako Media Director v agentuře Wavemaker/GroupM. Rovněž rozvíjel zahraniční spolupráce v Seznam.cz a pracoval mimo jiné i jako Marketing Communication Manager v O2. 

-stk-