Economia, Burda a Impression vstoupily do reklamní sítě Inview

úterý, 8. února 2022, 11:45 Internet & Mobil, Aktuality MediaGuru

Do SSP Inview Advertising společnosti Caroda se připojují další mediální skupiny. Zásah sítě se pro inzerenty zvýšil na 11 milionů uživatelů z Česka a Slovenska.

Zdroj: Caroda

Zdroj: Caroda

Programatický prodej video reklamního prostoru přes Inview Advertising společnosti Caroda nově začala používat vydavatelství Economia, Burda International CZ a také mediazastupitelství Impression Media. Připojení nových mediálních skupin má umožnit inzerentům širší zásah napříč segmenty při nákupu reklamního prostoru pro jejich video kampaně.

„Jsme rádi, že se daří rozšiřování transparentní inzerce v reklamním prostoru obchodovaném programatickou cestou. Inzerentům tento krok přináší další zvýšení dosahu jejich reklamy, která se zobrazí na prémiových pozicích. Je to dáno tím, že přes Inview Advertising jsou reklamy zobrazovány podle standardů IAB,” vyzdvihuje rozšíření sítě Roman Mura, CEO společnosti Caroda.

Po čtyřech měsících od spuštění Inview Advertising je dostupný programatický nákup videoreklamy u více než 70 velkých webů a zásah se zvýšil na 11 milionů internetových uživatelů napříč Českem a Slovenskem. Pro inzerenty jsou dostupné formáty instream, outstream a display bannerové pozice.

„Od začátku provozu našeho SSP do něj zahrnujeme pouze ty nejkvalitnější reklamní pozice na webech vydavatelů s více než 80% vizibilitou a v případě videa i vysoce nadstandardní mírou dokončení. Výsledky kampaní a rychlý růst dosahu vytváří z Inview Advertising relevantní konkurenci pro ostatní online reklamní sítě, u nichž inzerenti nakupují svou digitální reklamu,” dodal Mura.