Golden Drum otevře přihlášky v březnu, přidá nové ceny

pátek, 4. února 2022, 13:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Festival Golden Drum začne přijímat přihlášky v březnu, termín festivalu však ještě znám není.

Zdroj: Golden Drum

Zdroj: Golden Drum

Letošní termín 28. ročníku festivalu Golden Drum zatím ještě není znám, jasný bude až začátkem jara. V březnu se soutěž rovněž otevře pro přihlášky. Tento rok chce pořadatel přehlídky vyzdvihnout především téma opětovného propojení lidí a rozproudění kreativity.

Soutěž letos naváže na změny, které proběhly v loňském roce, kdy byly stanoveny čtyři hlavní soutěžní sekce, vyrobeny nové udržitelné trofeje a nastaven nový bodový systém. Letos budou přidány dvě nové ceny do seznamu zvláštních ocenění – Produkční agentura roku a Digitální agentura roku –, nová kategorie Kreativní využití technologií do sekce Omni-Channel a zavedeny některé změny v procesu hodnocení prací v sekci All Juries.

Sekce All Juries zahrnuje tři speciální skupiny Golden Drumu: Social Good, Genius Loci/Local Spirit a Covid-19. Do této sekce budou v prvním kole hodnocení zařazeny všechny čtyři poroty a ve druhém kole hodnocení budou pro ocenění vybráni čtyři předsedové porot a dva zástupci každé ze čtyř porot, které vybere organizátor. Pozváním dalších osmi členů poroty do druhé fáze hodnocení přihlášek k ocenění má vzniknout v rámci diskuse větší perspektiva a různorodý pohled na tyto zvláštní skupiny, a tedy vést ke spravedlivému procesu hodnocení.

-stk-