HBO Max zahájí v Česku 8. března, bude za 199 Kč měsíčně

úterý, 1. února 2022, 09:45 TV, Internet & Mobil MediaGuru

Služba HBO Max bude spuštěna se speciální nabídkou dostupnou všem současným a novým předplatitelům HBO Max, a to s 33% slevou měsíčního předplatného.

HBO Max, prémiová streamovací platforma společnosti WarnerMedia, bude 8. března 2022 spuštěna v dalších 15 evropských zemích. Toto rozšíření navazuje na spuštění služby HBO Max v severských zemích a ve Španělsku v říjnu roku 2021. 

U příležitosti spuštění HBO Max bude v rámci zaváděcí akce předplatitelům stávajících streamovacích služeb pod značkou HBO Go a novým zákazníkům nabídnuta 33% sleva z měsíční ceny služby. HBO Max bude stát 199 Kč na měsíc. Aktivní předplatitelé, kteří mají HBO Go předplacené napřímo, budou automaticky převedeni na novou platformu a budou platit nižší částku 132 Kč za měsíc. Tato nabídka ušetří zákazníkům 33 % z nákladů po celou dobu trvání předplatného. Noví zákazníci, kteří si předplatné pořídí před 31. březnem 2022, také budou platit tuto sníženou měsíční sazbu.

Služba přináší tituly studií Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals a další na jedné platformě. Nejnovější filmy od Warner Bros budou dostupné na HBO Max 45 dní po jejich premiéře v kinech, a to bez nutnosti doplácet. 

Mezi filmy společnosti Warner Bros. budou například Matrix Resurrections, Duna, Space Jam: Nový začátek nebo Tom a Jerry. K dispozici budou také nové seriály z původní tvorby Max Originals Stanice 11 (Station Eleven), Holky z vejšky (Sex Lives of College Girls) a Peacemaker. Z evropské produkce Max Originals se na platformě objeví Dafne a spol. (Todo Lo Otro), Kamikaze, Ruxx, dále zde budou reality show Amy v očekávání (Expecting Amy), Amerika hledá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerů (FBoy Island) a Selena vaří s šéfkuchaři (Selena + Chef) nebo unscripted show Spolu & Hladoví. Mezi pořady pro děti nebudou chybět seriály Mladí Titáni do toho!, Gumballův úžasný svět, animované pohádky Looney Tunes a říkanky Cocomelon. Dostupnost obsahu se může na jednotlivých územích lišit. Při zahájení nemusí být dostupné všechny tituly.

Mezi uvedenými 15 zeměmi jsou: Česká republika, Slovensko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Maďarsko, Moldavsko, Černá Hora, Nizozemsko, Severní Makedonie, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko a Slovinsko. HBO Max je v současné době dostupné ve 46 státech v Americe a Evropě.

Celosvětová expanze HBO Max pokračuje podle Johannese Larchera, ředitele společnosti HBO Max International, rychlým tempem. Spuštěním v dalších 15 evropských zemích zvýší svou dostupnost v 61 oblastech po celém světě. 

HBO Max bude k dispozici na řadě zařízení a platforem, včetně chytrých televizorů (Samsung, LG a Android TV), streamovacích zařízení (Apple TV 4K a Google Chromecast), herních konzolí (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S), mobilů a tabletů (iPhone, iPad, iPod Touch a Android), a online. HBO Max bude k dispozici také prostřednictvím vybraných televizních distribučních partnerů. Sledování bude možné až na třech zařízeních najednou, stažené filmy a seriály bude možné sledovat offline.

Stremovací služby HBO Max a HBO evidovaly v souhrnu na konci roku 2021 celosvětově 73,8 milionu předplatitelů. To představovalo meziroční nárůst o 13,1 milionu (+22 %). 

Potvrzují se tak predikce, že český trh s placenými streamingovými službami se bude zaplňovat. V minulém týdnu potvrdila svůj start letos v létě Disney+

Disney+ potvrdila, že v Česku zahájí letos v létě

středa 26. ledna 2022

-mav-