Heureka Group má novou identitu i tři nové B2B značky

úterý, 22. února 2022, 13:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Heureka Group představuje novou firemní identitu a spolu s ní i tři nové B2B značky.

Nové logo Heureka Group, zdroj: Heureka Group

Nové logo Heureka Group, zdroj: Heureka Group

Nákupní rádce Heureka Group přichází s novým logem a firemní identitou, rovněž představuje tři nové B2B značky, které mají skupině jasně a srozumitelně komunikovat k obchodním partnerům. Nová identita vychází, v souladu se zvoláním „Heuréka!“, z řecké alfabety a zdobí ji písmo navržené přímo pro skupinu. 

„Jsme mezinárodních firma s velkými ambicemi a naše nová identita odpovídá tomu, že jsme připraveni stát se na evropském trhu naprostou jedničkou,“ vysvětluje Tomáš Braverman, CEO Heureka Group. 

Nová vizuální identita navazuje na řecké tradice a vychází ze starořeckého zvolání „Heuréka!” („Mám to!”, „Objevil jsem to!”). „Dlouhodobě zákazníkům pomáháme objevovat skvělé nabídky, na tom je založeno naše jméno a je to gró našeho byznysu. Zároveň jsme tu i pro naše partnery, ať se jedná o e-shopy, značky, nebo agentury, chceme jim pomáhat svým věděním se v online prodeji lépe orientovat,“ vysvětluje příběh nové identity Marek Dobrý, brand manažer skupiny Heureka Group. Dále pracuje nová identita s řeckou alfabetou a unikátním písmem. „Spojení s Řeckem odkazuje na edukaci, vědění a objevování, což jsou pojmy, které vystihují naši práci,“ dodává Dobrý.  

Nová identita jde také ruku v ruce s fungováním celé B2B Heureky. „Zaměřili jsme se na srozumitelnou a jasnou komunikaci k našim obchodním partnerům a nově jsme ji sjednotili na všech úrovních. Chceme našim partnerům poskytnout maximální přístup ke všem informacím a nástrojům, které jim mohou pomoci s růstem,“ vysvětluje Braverman s tím, že součástí nové identity je i nový web heureka.group, který se zaměřuje především na komunikaci s obchodními partnery. 

Za účelem jasnější komunikace uvádí Heureka také tři nové B2B značky. E-shopy se nově mohou obracet na Heureka Shops, pro značky je určená Heureka Ads a datové přehledy jsou k nalezení na Heureka Insights.

Změna se netýká Heureky pro běžné zákazníky (B2C), nákupní rádci Heureka.cz a Heureka.sk zůstávají pro online nakupující bez vizuální změny. Změna se týká pouze B2B značky Heureka Group a nových značek určených pro obchodní partnery.

-stk-