Kreativním ředitelem Wunderman Thompson je Harper

pondělí, 14. února 2022, 12:10 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do pražského týmu komunikační a marketingové agentury Wunderman Thompson nastoupili kreativní ředitel Gregg Harper a šéf technologií Jiří Malý.

Gregg Harper, zdroj: Wunderman Thompson

Gregg Harper, zdroj: Wunderman Thompson

Do pražského týmu komunikační a marketingové agentury Wunderman Thompson nastoupili Gregg Harper a Jiří Malý. Harper jako šéf kreativy povede kreativní týmy a projekty stávajících klientů Ford, Microsoft, Shell, Dr.Max, JTI nebo Total Energie a bude řídit nové projekty. Malý na pozici Chief Technology Officer zaštítí automatizační, datové, CRM a vývojové týmy.

„Jedním z hlavních úkolů nového kreativního šéfa bude významně posílit náš tvůrčí potenciál. Vedle dovedností v oblasti dat, CRM, personalizace a automatizace marketingu hraje inspirace a kreativa klíčovou roli v naplňování komplexních potřeb našich klientů,“ říká Bronislav Kvasnička, CEO agentury Wunderman Thompson. 

Gregg Harper nastoupil na pozici Executive Creative Director v lednu. Pochází z Británie a během své kariéry vedl kreativní aktivity v agenturách Ogilvy (Dubaj), WPP (Budapešť), či Havas Worldwide a CCCP (Amsterdam). Má za sebou kampaně Unlimited a Red assistants pro Vodafone, Dankeschön pro Volvo, Airbnb for dogs pro Erste Bank nebo hoax roku Liquid Mountaineering pro Hi-Tec. 

Jiří Malý, zdroj: Wunderman Thompson

Jiří Malý, zdroj: Wunderman Thompson

Martin Liška, zdroj: Wunderman Thompson

Martin Liška, zdroj: Wunderman Thompson

Novou pozici Chief Technology Officer od ledna zastává Jiří Malý. „Jirkovým úkolem je řídit rozvoj našich odborných znalostí a schopností, využívat vztahy s našimi partnery, jako jsou Salesforce, Adobe či Meiro, a poskytovat na míru šitá technická a technologická řešení pro projekty našich klientů,“ dodává Kvasnička. Malý přichází z vrcholových manažerských pozic ve společnostech Alza, ČEZ a Ogilvy

Do týmu Jiřího Malého současně nastupuje také nový Marketing Technology Director Martin Liška. Ve Wunderman Thompson působil již dříve, následně pracoval pro Shell a Microsoft.

-mav-