Lesensky.cz získala do nového roku pět klientů, rozšířila tým

čtvrtek, 17. února 2022, 08:35 Aktuality, PR MediaGuru

Brněnská PR a marketingová agentura Lesensky.cz nabrala do nového roku pět nových klientů a rozšířila tým v Česku i na Slovensku.

Tým agentury Lesensky, zdroj: Lesensky.cz

Tým agentury Lesensky, zdroj: Lesensky.cz

Brněnská PR a marketingová agentura Lesensky.cz zařadila mezi své klienty polskou stavební firmu Budimex, na starosti bude mít také branding dodavatele a designéra interiérů Toka a přepravní společnosti Conti. Staronovým klientem Lesensky.cz je brněnská Galerie Vaňkovka, která se k agentuře vrací po koronavirové pauze. K novým přírůstkům z jihomoravského regionu se řadí také Technické sítě Brno.

Na nárůst poptávek u brandingu a webových projektů zareagovala agentura Lesensky.cz změnou struktury a doplněním týmu o nové specialisty a disponuje celkově 30členným týmem. „V PR a marketingu je vše provázané. Těžko se dosahuje maximálního výsledku, pokud není kvalitní strategie, web či průběžná komunikace. Proto si rádi řešíme všechno vlastními silami v rámci našeho konceptu PR 360®,“ vysvětlil Roman Kučera, CEO agentury Lesensky.cz.

Pro přepravní společnost Conti realizuje Lesensky.cz půlroční HR kampaň zahrnující HR microsite, kampaně na Facebooku s regionálním cílením a strategii pro employer branding.

Marketingovou analýzu a navazující strategii pro podporu brandu a B2B služeb zpracuje agentura pro společnost Toka, která se řadí mezi přední dodavatele komerčních interiérů.

Budimex je největší polská stavební firma s více než padesátiletou historií. Agentura společnosti pomůže zajistit PR komunikaci v Česku i na Slovensku, kam se chystá rozšířit své působení. „Na Slovensku realizujeme stále více kampaní, u nichž je nezbytný intenzivnější support. S ohledem na exkluzivitu v této zemi, kterou nám udělila celosvětová síť agentur PR Network, tam v dohledné době budeme rozšiřovat pobočku,“ doplnila Markéta Kohoutková, Executive Director agentury Lesensky.cz.

Pro nákupní centrum Galerie Vaňkovka bude agentura kromě mediální komunikace připravovat i obsah nově spuštěného blogu.

Agentura se také bude další dva roky starat o komunikaci Technických sítí Brno, a to jak směrem k médiím, tak i na sociálních sítích a webu společnosti.

-mav-