Mall spolupracuje s Mailstepem, nabízí skladování i expedici

pátek, 11. února 2022, 12:40 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Mall nabízí obchodníkům možnost skladování i expedici zboží díky spolupráci s fulfillmentovou firmou Mailstep. Ta aktuálně disponuje 45 tisíci m2 skladové plochy a obsluhuje logistiku více než 200 e-shopů.

Mailstep aktuálně disponuje 45 tisíci m2 skladové plochy, zdroj: Mailstep/Mall

Mailstep aktuálně disponuje 45 tisíci m2 skladové plochy, zdroj: Mailstep/Mall

Online tržiště Mall navazuje spolupráci se společností Mailstep, díky čemuž obchodníkům umožní outsourcovat skladování i odesílání zboží. 

„Technologickým propojením s Mall Partner jsme obchodníkům připraveni zajistit špičkový servis a garantované SLA, tak abychom zákazníkům dopřáli nejrychlejší doručení objednávky a nejlepší možnou zákaznickou zkušenost,” popisuje Libor Hudeček, CEO Mailstepu.

Mailstep aktuálně disponuje 45 tisíci m² skladové plochy a obsluhuje logistiku více než 200 e-shopů, kterým je schopen objednávky odeslat do více než 200 zemí světa. Firma denně odesílá více než 18 tisíc zásilek.

Tato spolupráce je pro Mall dalším krokem na cestě k vybudování komplexního ekosystému služeb. Kromě této novinky mají e-shopy v rámci programu Mall Partner k dispozici napojení na ERP systémy, účetní systémy i e-shopové platformy, nebo mají k dispozici služby Mall Delivery nebo Mall Financing.

Mall.cz nabírá přes 300 nových e-shopů měsíčně

úterý 28. prosince 2021

-zue-