Marketing CarTecu, zastupující BMW, vede Tomáš Vozáb

pondělí, 7. února 2022, 14:20 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Na pozici Group Marketing Director skupiny CarTec, zastupující v ČR BMW nebo Rolls-Royce, nastupuje Tomáš Vozáb.

Tomáš Vozáb, zdroj: CarTec Group

Tomáš Vozáb, zdroj: CarTec Group

Novým šéfem marketingu společnosti CarTec Group, která zastupuje v ČR všechny značky z portfolia BMW Group, tedy BMW, BMW Motorrad, Mini a Rolls-Royce Motor Cars, se na začátku února stal Tomáš Vozáb.

„V Tomášovi získáváme zkušeného marketéra, který nám pomůže posílit veškeré naše aktivity a pevně uchopit 360 marketing a integrované kampaně. CarTec je vždy inovativní a věřím, že s Tomášem posuneme ještě dál digitální zákaznickou zkušenost a naši online prezentaci. Naší ambicí je jít stále kupředu a být leadrem trhu,“ popisuje Karel Kadlec, majitel a předseda představenstva CarTec Group. 

„Všechny značky rodiny BMW Group jsou skutečné ,love brandy'. CarTec si navíc zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům a aktivity skupiny mají řadu přesahů. Je mi potěšením, že můžu být součástí úžasné práce, kterou skupina dělá, a podílet se na jejím dalším růstu,“ dodává Tomáš Vozáb. 

Tomáš Vozáb do CarTecu přichází po dvou letech na pozici marketingového ředitele české pobočky společnosti Huawei. Předtím působil jako Head of Reputation agentur v komunikační skupině Publicis Groupe či managing director komunikační agentury v mezinárodní marketingové skupině Dentsu.  

-stk-