Natura chce soutěží podpořit zimní pitný režim

pátek, 4. února 2022, 06:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Voda Natura spouští udržitelnou celonárodní spotřebitelskou soutěž. S její pomocí chce zvýšit pozornost pitnému režimu v zimě.

Klíčový vizuál k podpoře spotřebitelské soutěže značky Natura, zdroj: Natura / Coca-Cola

Klíčový vizuál k podpoře spotřebitelské soutěže značky Natura, zdroj: Natura / Coca-Cola

Přírodní pramenitá voda Natura, jež se prodává ve 100% recyklované lahvi, spouští začátkem února celonárodní spotřebitelskou soutěž. Rozhodla se s ní nejen podpořit myšlenku udržitelnosti, ale rovněž zvýšit pozornost pitnému režimu v zimním období, kdy lidé na příjem dostatku tekutin příliš nemyslí. 

„Přírodní voda Natura je jedinečná nízkým obsahem sodíku i minerálů, takže ji lze bez obav pít každý den, navíc se 100% recyklovanou lahví se již nemusíte obávat, že zvyšujete spotřebu plastů. Lahev je díky unikátní technologii vyrobena z již existujícího PETu a jednoduše tak nevytváří další plastový odpad navíc,“ popisuje Jiří Kolář, který je za značku Natura ve společnosti Coca-Cola ČR/SR zodpovědný. 

V soutěži, jež bude probíhat až do 31. března, je možné vyhrát například šaty od návrhářky Josefíny Bakošové či elektromobil Škoda Enyaq iV. Přihlásit se do ní lze nahráním kódu skrytým po každým bílým víčkem do soutěžní aplikace. Hrát se bude také o denní ceny, jako jsou sportovní batohy z udržitelného materiálu, nákupní tašky z recyklované bavlny, sady s opakovaně použitelnou kovovou slámkou, sportovní lahve či poznámkový blok A5 s tvrdými deskami z recyklovaného PET materiálu.

Soutěž podpoří komunikace v místě prodeje, jež bude využívat POS materiály, paletové dekorace i speciální produktové stojany. Dále bude kampaň probíhat v televizi, na internetu a sociálních sítích. Na webu coca-cola.cz poběží speciální microsite upozorňující na tuto akci a do podpory bude zapojena i sociální síť Instagram a vybraná influencerka, která se podílela i na výrobě udržitelných cen pro tuto soutěž. Ta v rámci svého feedu na soutěž s vodou Natura upozorní své followery. Soutěž bude propagována i v televizi, kde bude až do poloviny března reklamní spot doplněn o soutěžní tag-on. 

-stk-