O eventy Vinografu se bude starat Romana Vališová

úterý, 22. února 2022, 07:30 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Eventy skupiny Vinograf bude mít na starosti Romana Vališová.

Romana Vališová, zdroj: Vinograf

Romana Vališová, zdroj: Vinograf

Skupina Vinograf přibírá do svého týmu Romanu Vališovou, která bude mít na starosti event management. Bude tak zajišťovat organizaci veškerých společenských akcí, degustací a festivalů. 

Romana Vališová přes 15 let pracovala v korporátních společnostech Eurotel, O2, Sberbank nebo Herbalife, kde se věnovala především event managementu a marketingové komunikaci. Mimo to si vyzkoušela i práci v menších firmách, kde například vedla teambuildingy pro firmy, děti a rodiny.

„Těším se, jaké zajímavé eventy společně zrealizujeme, od degustací a společenských akcí v krásných prostorách na Senovážném náměstí a v Korunní, po venkovní festivaly,” popisuje Vališová. 

„Vinograf nikdy nebyl jen vinný bar a nebo restaurace. Naše ambice se vždy týkaly edukačních i zábavních aktivit. V rostoucích expanzních plánech Vinografu jsou však už zadání, která si žádají profesionální zpracování, a proto postupně do týmu přibíráme odborníky v různých oblastech. Romana je bezesporu pro náš tým v oblasti event managementu velkým přínosem,” komentuje Jan Horešovský, spolumajitel barů Vinograf.

-stk-