Orion novou kampaní „Mlsouni“ podpoří své novinky

čtvrtek, 17. února 2022, 06:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tyčinku Orion Pribináček nebo novinky z portfolia Studentské pečeti podpoří nová kampaň značky Orion.

Zdroj: Orion / Nestlé

Zdroj: Orion / Nestlé

Orion spouští novou kampaň s názvem „Mlsouni“, jejímž cílem je představit novinky z kategorie čokoládových cukrovinek, které značka v posledních měsících uvedla na trh. Jedná se o tyčinku Orion Pribináček s tvarohovou náplní a také novinky z portfolia Studentská pečeti, jež nově nabízí formát tyčinky a praktické poloviční balení tradiční 180g čokolády. 

„Naším cílem bylo skrze novinky představit rozmanitost chutí pod značkou Orion. V kampani pracujeme s jednoduchým insightem, a to že, každý z rodiny má jiné chutě, které se navíc čas od času mění, a proto není vždy jednoduché uspokojit každého ,mlsouna' v rodině. Na tento problém se snažíme reagovat nejen nabídkou nových chutí, ale také aktivací více značek v jednom období tak, abychom zákazníkům nabídli širší nabídku produktů za dostupné ceny,“ přibližují manažeři kampaně David Wurst a Štěpán Zendulka z Nestlé. 

Kampaň je k vidění v televizi, na internetu a sociálních sítích. „Kampaň ukazuje jakýsi svět ve světě. Hlavním motivem je pohled z poličky do domácnosti, ve které se odehrává běžná každodennost spojená s všem dobře známým ,mlsáním'. Ukazujeme, jak z poličky mizí produkty Orion, které již po dlouhá léta všem chutnají, a zároveň představujeme novinky na trhu,” uvádí k obsahu kampaně Jan Lesák, kreativní ředitel agentury Story TLRS, jež kampaň připravila. 

Spot i všechny doprovodné výstupy vznikly ve spolupráci s produkční společností VNV Productions v režii Štěpána Plicky.

-stk-