Prima Show nasadí třetí řadu Like House, soutěží i Myslivcová

pondělí, 21. února 2022, 15:25 Aktuality, TV MediaGuru

Od pondělí 7. března začne kanál Prima Show vysílat třetí řadu reality show Like House.

Soutěžící třetí řady reality show Like House, zdroj: FTV Prima

Soutěžící třetí řady reality show Like House, zdroj: FTV Prima

Reality kanál Prima Show zařadí do vysílání další řadu reality show pro mladé Like House 3. Premiérové díly představí osmi influencerů v čele s modelkou, blogerkou a „českou Barbie“ Dominikou Myslivcovou. První díl odvysílá v pondělí 7. března a následně pak každý všední den v 18.30 na Prima Show. Ve všední dny zařadí i večerní verzi Like House 3 Night Show, a to po 22:00. Reprízu Like House 3 nasadí do dopoledního vysílání Prima Cool a nočního vysílání hlavní stanice Prima.

Skupina influencerů bude znovu trávit společný čas v jedné vile za přítomnosti kamer. Producenti vybrali do třetí řady zmiňovanou Dominikou Myslivcovou, dále soutěží Hana Gelnarová (@hanka_gelnarova), Sebastian Lyang (@sebastian_lyang), Vojtěch Medlen (@medlenvojta), David Nguyen (@dyguen_), Liubov Tupiková (@lyubov103), Lukáš Tůma (@_luktuma__) a Simona Tvardek (@yngsiimonii). Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů, se stane vítězem a získá výhru ve výši půl milionu korun.

„Snažíme se účastníky vybírat tak, abychom namíchali pestrou skupinu různorodých charakterů. Aby si mezi nimi divák našel svého favorita, a samozřejmě i někoho, kdo by ho mohl štvát,“ vysvětluje kreativní producent Pavel Nosek. „Dominika Myslivcová je v českém prostředí vnímána tak trochu kontroverzně, a přiznávám, že je to pro show přínos. Myslím, že diváky zajímá, jak se osobnosti známé ze sociálních sítí nebo i tradičních médií budou chovat v jedné vile pod dozorem kamer. A ten, kdo říká, že ho to nebaví, tak právě toho to baví ještě víc než ostatní,“ uvedl Nosek a dodal. „Téměř všichni influenceři působí naživo úplně jinak, než když je sledujete na sociálních sítích. A já doufám, že se nám v další řadě Like House opět podaří ukázat mladé lidi takové, jací skutečně jsou.“

Vila z předchozí řady se tvůrcům osvědčila, a tak se do ní nastěhují i noví soutěžící. Komplex nabízí 1167 metrů čtverečních, včetně velké zahrady. Soutěžící uvnitř najdou čtyři ložnice, kuchyni a velký obývací prostor. Zahrada nabízí venkovní sezení, vířivku i otužovací káď. Součástí komplexu je také zpovědnice, kam chodí soutěžící pravidelně vyjadřovat své myšlenky, názory a komentáře.

-mav-