Reflex a režisér Strach spustili pořad Se Strachem NaCafe

pondělí, 21. února 2022, 12:25 Aktuality, Tisk, Internet & Mobil MediaGuru

Týdeník Reflex se domluvil na spolupráci s filmovým režisérem Jiřím Strachem. Společně natáčejí týdenní pořad, ve kterém se Jiří Strach se svými hosty věnuje společenským tématům.

Jiří Strach ve vizuálu k novému pořadu, zdroj: Reflex

Jiří Strach ve vizuálu k novému pořadu, zdroj: Reflex

Týdeník Reflex přichází s novým autorským pořadem Reflex „Se Strachem NaCafe". Moderátorem pořadu je český režisér Jiří Strach, který bude jednou týdně svého hosta zpovídat před kamerami Reflexu v kavárně na pražské Letné.

„Pořad Jiřího Stracha je první z novinek, které chystáme pro rok 2022. Chtěli jsme nabídnout víkendový pořad magazínového typu, který nebude konfrontační, a v němž moderátor nehodlá přetlačit a uštěkat svého hosta. Prostřednictvím pozvaných hostů, ale zároveň také samotné osobnosti Jiřího Stracha, který je hostovi rovnocenným diskusním partnerem, nabízíme originální a nekonformní pohled na společenská témata, což ostatně odráží přístup i filozofii časopisu Reflex i jeho online verze ke světu, který nás obklopuje," uvedl šéfredaktor Reflexu Marek Stoniš.

„Mít svůj pořad, zvát zajímavé hosty a zejména diskutovat s nimi o tématech způsobem, který v jiných našich médiích není obvyklý, byla natolik zajímavá nabídka, že vlastně nešla odmítnout," řekl Jiří Strach. „Chci to dělat s radostí, s nadhledem, v legraci a jemné ironii, laskavě a mile jako snad jsou povětšinou laskavé mé filmy,“ dodal.

Prvním hostem Jiřího Stracha se stal herec a dlouholetý prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška. Dalšími hosty budou například herečka Aňa Geislerová, rodinná advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová, někdejší ministr financí Miroslav Kalousek, nebo režisér Jiří Svoboda.

Pravidelný pořad „Se Strachem NaCafe" bude publikován na webu Reflex.cz každý pátek. Reflex chystá i speciální bonusový obsah pro prémiové uživatele. Spuštění pořadu s Jiřím Strachem má být součástí nejen nové strategie Reflexu, ale i celého vydavatelského domu Czech News Center, která se zaměřuje na digitální transformaci a vytváření nového obsahu s akcentem na uživatele internetu.

-mav-