Atmedia uvolňuje prostor v tematických TV pro Ukrajinu

úterý, 8. března 2022, 12:00 Aktuality, TV MediaGuru

Zastupitelství Atmedia se rozhodlo uvolnit mediální prostor na vybraných kanálech pro TV kampaň na podporu Ukrajiny.

Zastupitelství Atmedia se rozhodlo uvolnit mediální prostor na vybraných kanálech pro TV kampaň na podporu Ukrajiny.  Televizní kampaň vznikla pod záštitou AKA (Asociace komunikačních agentur) a ASMEA (Asociace mediálních agentur). Jejím hlavním cílem je podpořit projekt rozcestníku pomoci Stojimezaukrajinou.cz, kde mohou lidé pomáhat Ukrajině různými způsoby.

„Kontaktovali jsme zástupce iniciačních agentur s nabídkou připojení se k této kampani a v souvislosti s tím jsme se rozhodli ve prospěch tohoto spotu otevřít mediální prostor na 14 tematických stanicích, které mediálně zastupujeme,” přibližuje Michaela Suráková, managing directorka Atmedia.

Od 8. března  tak kampaň běží na kanálech AMC, CS Film, CS History, CS Mystery, Film+, FilmBox, JOJ Cinema, JOJ Family, Rebel, Relax, Spektrum, Sport 1, Sport 2 a TV Paprika.

V průběhu března bude na zmíněných stanicích odvysíláno celkem 1615 spotů. „Předpokládáme, že toto číslo ještě vzroste, neboť očekáváme zapojení dalších TV stanic z našeho portfolia,” dodává Michaela Suráková.

-mav-