Bolt Food jde nově do Hradce Králové

středa, 2. března 2022, 14:45 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Služba doručování jídla Bolt Food přichází nově do Hradce Králové. Je to již sedmé město v ČR, kde bude služba k dispozici.

Zdroj: Bolt Food

Zdroj: Bolt Food

Hradec Králové se stává sedmým městem v Česku, ve kterém je k dispozici doručování jídla prostřednictvím aplikace Bolt Food. Portfolio dostupných služeb platformy se tam rozšiřuje o právě doručování jídla z restaurací. V rámci několik týdnů trvající promo akce nabízí služba dopravu zdarma do vzdálenosti 2 kilometrů a slevu ve výši 30 % na jídlo ze všech restaurací. Mezi ně patří řetězce i místní podniky, jejichž nabídka se bude dle poptávky rozšiřovat, a to případně také o pekařství a cukrárny, vinárny nebo květinářství. 

„Po službách mobility v Hradci Králové spouštíme také rozvoz jídla prostřednictvím aplikace Bolt Food. Pro restaurace představuje způsob, jak jednoduše získávat nové zákazníky. Náš systém objednávání jídel je přitom k ničemu nezavazuje, například k minimálnímu počtu objednávek. Zato poskytujeme partnerským restauracím rychlou a osobní zákaznickou podporu, stejně jako podporu marketingovou,” vysvětluje Marek Maxa, manažer Bolt Food pro Českou republiku.

Aplikace Bolt Food je dostupná na Google Play i App Store a umožňuje sledovat celý proces objednávky od jejího doručení restauraci přes vyzvednutí kurýrem až po zazvonění u zákazníkova domovního zvonku. Partnerští kurýři dováží objednávku obvykle do 25 minut. Bude možné si objednávat od 9 do 23 hodin v okruhu 6 km od restaurace.

Čeští zákazníci si prostřednictvím Bolt Food nejčastěji objednávají burgery, za loňský rok si jich jen ze sítě McDonald’s nechali dovézt téměř 28 tisíc kusů. Nejdražší objednávka byla loni zaznamenána v Praze, kde si uživatel objednal jídlo v hodnotě 40 600 Kč.

Bolt Market rozšiřuje rozvoz po Praze, spojuje se s Nesnězeno

středa 9. února 2022

-zue-