Concept ukazuje chytré spotřebiče pro každodenní život

čtvrtek, 31. března 2022, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Concept přichází s novou kreativní komunikací, v níž představuje své chytré spotřebiče.

Z natáčení nové reklamy značky Concept, zdroj: Jindřich Valenta – Concept

Z natáčení nové reklamy značky Concept, zdroj: Jindřich Valenta – Concept

Východočeská firma Jindřich Valenta – Concept spouští novou kreativní komunikaci, pro níž si v rámci výběrového řízení vybrala novou agenturu LuckyU.

Po úspěšných spotech z loňského roku jsme se rozhodli pro novou kreativní komunikaci, která by více korespondovala s naší hlavní myšlenkou, a to jsou chytře vymyšlené spotřebiče, které usnadňují a zpříjemňují život. Od celého konceptu očekáváme lepší rozpoznatelnost brandu a spojení s chytře vymyšlenými produkty a emocemi. Nové spoty jsou dynamické, hravé, ukazují hlavní produkty z našeho portfolia a hlavně to, že Concept je chytře vymyšlený pro každou životní situaci. Ve spotu si nehrajeme na vyumělkovanou rodinu, ale ukazujeme věci tak, jak v životě skutečně jsou – rozházené hračky od dětí, tatínkovy kulinářské ambice, po kterých bude ještě větší binčus a mamka, která si s tím dokáže s přehledem poradit díky spotřebičům Concept,“ popisuje marketingový ředitel společnosti Daniel Bek.

Hlavním režisérem reklamních spotů je Jiří Horenský z produkce OldRich. V našich spotech pro Concept jsme se snažili zejména o to, přinést co nejvíce života, barev a energie do ztvárnění naší rodinky a jejich chytré domácnosti. Cílem bylo vytvořit spoty, které věnují dostatek prostoru produktům, ale vyhnou se při tom chladnému technokratickému přístupu. Naopak produkty prezentují jako chytré pomocníky, díky kterým může život naší rodinky ,frčet' tak jako tempo jednotlivých spotů. Energie, lidskost, hravost a radost ze života takového jaký je, byly při práci na této kampani našimi hlavními hesly,“ vysvětluje režisér Jiří Horenský. 

Concept kampaní propaguje robotický vysavač, tyčový vysavač, kuchyňský robot, rychlovarnou konvici, zvlhčovač, IPL epilátor, lednici a kuchyňskou troubu. Všechny tyto produkty se prolínají videem a životem rodiny. Reklamní spoty doprovází hlas herečky a dabérky Hany Kusnjerové.

Novou kreativní komunikaci poběží napříč formáty a kanályod spotů přes sociální sítě až po prodejny a letáky.

Česká značka Concept roste, v marketingu sází na digitál

pátek 11. března 2022

-stk-