Fielmann otevírá vlajkovou prodejnu v srdci Prahy

středa, 9. března 2022, 11:45 Aktuality, Retail MediaGuru

Optika Fielmann otevřela začátkem března svou vlajkovou prodejnu v ulici na Příkopě, celkem čtvrtý obchod v Praze. U této příležitosti představila i novou kolekci Prague Edition.

Nová prodejna Fielmann se nachází v ulici Na Příkopě 20, zdroj: Fielmann

Nová prodejna Fielmann se nachází v ulici Na Příkopě 20, zdroj: Fielmann

Značka Fielmann, prodejce dioptrických i slunečních brýlí a kontaktních čoček, která přišla na český trh v loňském roce, otevřela 3. března 2022 novou prodejnu v ulici Na Příkopě 20 v centru Prahy. Po obchodních centrech Westfield Chodov, Centrum Černý most a Metropole Zličín má být tento čtvrtý obchod vlajkovou prodejnou značky. V novorenesančním paláci vznikl prostor, který propojuje historické a moderní prvky.

Nová prodejna zaujímá plochu 100 metrů čtverečních, které poskytují prostor pro nabídku obrub od optiky Fielmann nebo jiných známých značek. Kompletní dioptrické brýle začínají na ceně 590 Kč a multifokální brýle od 2600 Kč.

U příležitosti otevření vlajkové prodejny představil Fielmann novou kolekci Prague Edition, která obsahuje dioptrické i sluneční brýle určené pro každodenní nošení. „Díky kolekci Prague Edition se esenciální design stává zároveň dostupným, a to bez jakýchkoli ústupků v oblasti kvality,“ říká hlavní designér Marco Collavo.

Obchod vznikl na 100 m² a je čtvrtou kamennou prodejnou značky v Praze, zdroj: Fielmann

Obchod vznikl na 100 m² a je čtvrtou kamennou prodejnou značky v Praze, zdroj: Fielmann

Značka Fielmann přišla na český trh v loňském roce a je jako rodinná firma zároveň designérem, výrobcem, distributorem i optikem s téměř 900 prodejnami po celé Evropě. V letošním roce pak slaví 50. výročí fungování. Čeští zákazníci mohou v Česku nakupovat ve čtyřech pražských prodejnách a také na e-shopu.

-zue-