Kanál FilmBox Stars vstupuje do TV měření, rozšiřuje program

úterý, 1. března 2022, 15:50 Aktuality, TV MediaGuru

Sledovanost začíná od března měřit v Česká také stanice FilmBox Stars. Svůj program chce rovněž diverzifikovat a nabídne HD rozlišení.

Bez kalhot, zdroj: FilmBox

Bez kalhot, zdroj: FilmBox

Společnost SPI/FilmBox oznámila, že od 1. března 2022 začal svou sledovanost v Česku měřit její prémiový filmový program FilmBox Stars. Přijít má také s bohatší programovou nabídkou, aby rozšířil svou uživatelskou základnu, a to zejména mezi ženami. Kromě hollywoodských hitů a blockbusterů, které FilmBox Stars už vysílá, rozšíří program o další romantické komedie, dramata, seriály, thrillery a životopisné i rodinné filmy. Kromě toho nabídne i českou tvorbu a rozlišení v HD.

„Strategické rozhodnutí přeměnit FilmBox Stars na měřený kanál je krokem vpřed, kterým navazujeme na úspěch FilmBoxu, jenž si vydobyl pozici lídra mezi placenými filmovými kanály v Česku a zastává ji už téměř dva roky,“ uvedl Berk Uziyel, generální ředitel SPI International. „Jsme vděčni za současnou podporu diváků SPI/FilmBox. Naším cílem je, aby se FilmBox Stars stal druhým nejsledovanějším placeným televizním kanálem na trhu,“ dodává Uziyel.

Programové schéma FilmBox Stars v hlavním vysílacím čase během týdne bude následující:

  • pondělí: dramata s hollywoodskými herci
  • úterý:  romantické filmy 
  • středa: thrillery
  • čtvrtek: české filmy
  • pátek: komedie
  • sobota: životopisné či historické filmy a příběhy podle skutečných událostí
  • neděle: premiérové pořady

V příštích týdnech nabídne mj. filmy Bez kalhot, Dámský klub, Divoké včely, Rande na dvě noci nebo dramata Protektor či Železná lady s Meryl Streep v roli stárnoucí Margaret Thatcher ohlížející se za svým životem.

-mav-