Kreativu pro T-Mobile řídí v WPP Michaela Pechanová

pondělí, 21. března 2022, 14:00 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Kreativu agenturního týmu Ticino ze skupiny WPP, jenž od ledna pracuje pro T-Mobile, vede Michaela Pechanová, klientský tým Vanda Zdvihal.

Kreativu týmu Ticino řídí Michaela Pechanová, na pozici Account Director nastoupila Vanda Zdvihal, zdroj: WPP.

Kreativu týmu Ticino řídí Michaela Pechanová, na pozici Account Director nastoupila Vanda Zdvihal, zdroj: WPP.

Agenturní tým Ticino ze skupiny WPP, který pracuje od ledna pro klienta T-Mobile, je po personální stránce kompletní. Na pozici kreativní ředitelky nastoupila Michaela Pechanová, jež  bude spolupracovat s Terezou Svěrákovou. Řízení klientského týmu má na starosti Vanda Zdvihal, strategii Kim Hofmanová pod vedením Jakuba Hodbodě.

Michaela Pechanová je zodpovědná především za řízení kreativy, idea making a vedení týmu kreativců. Posledních deset let pracovala v agenturách – do magentového týmu WPP přechází z agentury Symbio, kde působila jako kreativní ředitelka. Předtím pracovala jako copywriter a idea maker v agenturách Follow Bubble nebo Zaraguza.

Vanda Zdvihal zaštiťuje dvacetičlenný klientský tým a má na starosti primárně nastavení spolupráce s klientem na procesní i personální úrovni a zároveň nastavení procesů uvnitř týmu, jeho vedení i rozvoj. Společně s Michaelou Pechanovou a Kim Hofmanovou se bude podílet na přípravě dlouhodobého komunikačního konceptu pro T-Mobile, realizaci kampaní i specificky zaměřených projektů pro různé segmenty, od produktu až po CSR. Předtím pracovala v marketingu společnosti Ikea, v agenturách VMLY&R  či Triad Advertising. 

-stk-