Lasvit uvedl nový online i tištěný magazín Spacial

úterý, 15. března 2022, 10:30 Aktuality, Tisk, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Lasvit uvedl nový online i tištěný magazín Spacial. Vytváří ho interní marketingový tým firmy.

Zdroj: Lasvit

Zdroj: Lasvit

Lasvit uvedl nový online i tištěný magazín Spacial. Cílem magazínu je vzájemné sdílení zkušeností se širší veřejností a komunitou a inspirace. První číslo magazínu se zaměří na téma soukromí.  

Spacial magazín vytvořil interní marketingový tým Lasvit pod vedením Jany Žižkové. Redakční část magazínu vedla novinářka na volné noze Eva Slunečková. Na tvorbu magazínu se podílí i samotní zaměstnanci Lasvit, v prvním čísle věnovanému tématu soukromí je to například umělecký ředitel Maxim Velčovský nebo designérka Mária Čulenová.

Designový návrh tištěného magazínu připravil Richard Bakeš, který se s Eduardem Bakešem podílel i na designu webu. První číslo bude oficiálně představeno na červnovém svátku designu v rámci milánského týdnu designu.

Ekosystém magazínu Spacial se má rozrůstat a každé číslo bude vydáváno na konkrétní téma. Také na každém čísle dostanou prostor vybraní tvůrčí partneři, kteří budou moct přispívat redakčními příspěvky, články, rozhovory apod. V prvním čísle jsou to např. Daniel Libeskind, Stephan Hamel, Tony Ingrao, Yabu Pushelberg, Maxim Velčovský, Campana Brothers a Vladimír Kopecký.

-mav-