Novou kolekci značky Puma představí Romeo Beckham

pondělí, 7. března 2022, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Puma v nové kampani spolupracuje s francouzským módním domem Ami. Tváří je Romeo Beckham s Miou Regan.

Novou kolekci značky Puma, jež vznikla ve spolupráci s módním domem Ami, podpoří Romeo Beckham s Miou Regan, zdroj: Puma.

Novou kolekci značky Puma, jež vznikla ve spolupráci s módním domem Ami, podpoří Romeo Beckham s Miou Regan, zdroj: Puma.

Sportovní značka Puma vytvořila kolekci ve spolupráci s pařížským módním domem Ami. Podpoří ji kampaň, kterou nafotil Eddie Wrey s párem Romea Beckhama a Mii Regan. Tematicky přitom pracuje s myšlenkou, že štěstí spočívá v lidech, kterými se obklopujeme.

„Spolupráce s Ami nebyla žádnou náhodou. Název doslova znamená „přítel“ a o tom všem Puma je – o komunitě, o rodině,“ řekl Adam Petrick, globální marketingový ředitel společnosti Puma. 

Kolekce využívá minimalistický branding, kombinaci neutrálních i výrazných barev a prémiových materiálů. Symbol francouzského módního domu – Ami de Coeur – se spojuje s logem Puma, a vytváří tak co-brandovou grafiku.

V kolekci se objevují některé z klasických modelů tenisek Puma, například Slipstream Lo, Suede Crepe a nově vydané Suede Mayu. Oblečení zahrnuje trička, polo trička, bundy, mikiny s kapucí, šortky, mikiny bez kapuce, kalhoty a podprsenky. Součástí jsou i doplňky, jako jsou klobouky, kšiltovky nebo tašky přes rameno či do ruky.

Kolekce Puma x Ami bude k dostání exkluzivně v prodejnách Ami od 16. března a celosvětově od 19. března na stránkách Puma.com, v prodejnách Puma a v České republice exkluzivně také ve Footshopu.

-stk-