Opavia v novém spotu spojuje rodiny po generacích

pátek, 18. března 2022, 15:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Opavia nasazuje po třech letech novou televizní reklamu.

Klíčový vizuál k aktuální kampani značky Opavia, zdroj: Mondelēz / Opavia

Klíčový vizuál k aktuální kampani značky Opavia, zdroj: Mondelēz / Opavia

Společnost Mondelez International spouští za poslední tříleté období druhou televizní a online kampaň pro produktovou řadu sušenek Opavia. Reklama bude s přestávkami vysílána do konce roku.

Komunikačním cílem aktuální kampaně je připomenout spotřebitelům, že Opavia je už od roku 1840 sušenkou, která spojuje rodiny a pomáhá jim vytvářet jedinečné okamžiky rodinné sounáležitosti.

„Druhou televizní kampaní z lokální produkce během tří let potvrzujeme v celé šíři investice do komunikace naší přední, tradiční značky. Jsme přesvědčeni, že tato nová komunikační platforma podpoří růstové ambice Opavie pro roky 2022 a 2023,“ uvádí Gianluca Bonanni, marketingový ředitel segmentu Bakery pro český, slovenský a maďarský trh. 

„Ikonický brand, jakým je pro Čechy Opavia, nepotřebuje vysvětlovat, jak jeho výrobky chutnají, protože to každý ví. Kampaň jsme tedy postavili na silném emocionálním benefitu, který je pro Opavii typický – chuti být spolu a užít si hezké chvíle s těmi, které máme nejraději. A se sušenkami, které máme nejraději,“ popisuje myšlenku celé kampaně Petr Roth, kreativní ředitel české Publicis Groupe / Saatchi& Saatchi, jež je pod kampaní podepsána. V produkci společnosti Film Service spot režíroval Tomáš Mašín.

-stk-