Palladium uvedlo gastronomickou značku Tasty Garden

čtvrtek, 17. března 2022, 14:55 Aktuality, Retail MediaGuru

U příležitosti dokončení modernizace části nákupního centra Palladium věnovaného gastronomii byla uvedena jeho nová obchodní značka Tasty Garden.

Zdroj: Palladium

Zdroj: Palladium

V úterý 15. března 2022 byla u příležitosti dokončení modernizace části nákupního centra Palladium věnovaného gastronomii uvedena jeho nová obchodní značka Tasty Garden. Chce evokovat „zahradu chutí”, kterou představuje spektrum gastronomické nabídky pro zákazníky na jednom místě, od klasických restaurací (indická, thajská, česká) až po fastfoodové restaurace nebo stánek se specialitami jako jsou čerstvě připravené wafle nebo ovocné šťávy a zmrzliny.

Uvedení nové značky provází program pro návštěvníky, zahrnující kuchařské a barmanské show, setkání s experty z oblasti gastronomie a se známými osobnostmi, který v nákupním centru Palladium potrvá do neděle 10. dubna 2022. Program je situován do (pouze pro tyto účely připraveného) improvizovaného bistra ve druhém patře nákupního centra Palladium.

Zásadní část modernizace gastronomického patra v nákupním centru Palladium proběhla v roce 2021. Součástí úprav byly změny architektonického řešení zejména v části vyhrazené pro rychlé občerstvení (fast-food). V rozsahu celého patra proběhla obnova podlahové krytiny a změny stropních povrchů, instalace podhledových lamel a horizontálních žaluzií pro regulaci slunečního svitu z prosklených střech atrií. Změny se dočkal také světelný tunel nad expresním eskalátorem vedoucím z přízemí přímo do druhého patra ke gastronomii.

-mav-