Prima Cool startuje další řadu roadshow Fotr na tripu

středa, 23. března 2022, 16:00 Aktuality, TV, Reklama MediaGuru

Partnerem další, v pořadí třetí, dobrodružné výpravy automobilového experta Josefa Vrtala Fotr na tripu je opět Direct pojišťovna.

Fotr na tripu, zdroj: Josef Vrtal

Fotr na tripu, zdroj: Josef Vrtal

Partnerem další, v pořadí třetí, dobrodružné výpravy automobilového experta Josefa Vrtala Fotr na tripu je opět Direct pojišťovna, pro kterou toto už tradiční partnerství realizuje contentová agentura Fuse ze skupiny Omnicom Media Group. Po road tripu do střední Asie v roce 2019 a cestě do Iráku na podzim loňského roku, se tentokrát Josef Vrtal vypravil v doprovodu své rodiny za polární kruh. Zážitky z této expedice nabídne od 23. března v osmi premiérových epizodách Fotra na tripu stanice Prima Cool.

„Se značkou našeho klienta jsme s neobyčejnými výpravami Fotra na tripu spojeni od první expedice v roce 2019. Nejviditelněji je tato podpora vidět formou polepu auta, nezůstalo ale jenom u toho. Pozitivní reakce mají třeba rady na cestu využívané pro sociální sítě i blog formou článků nebo videí. Spojení s těmito dobrodružnými cestami, na kterých nelze nic předvídat, vnímáme od začátku jako unikátní příležitost, jak zcela přirozeně, v reálných podmínkách, posílit brand Direct pojišťovny a ukázat, že je spolehlivým partnerem v každé situaci, ke které může při cestování dojít,“ uvádí Eva Teiralová z Fuse, která je za partnerství projektu Fotr na tripu pro Direct pojišťovnu zodpovědná.

Premiérový cyklus Fotr na tripu III vysílá od 23. března každou středu televize Prima Cool, zážitky automobilového experta z cesty po Severu je možné sledovat také na webové stránce autosalon.tv.

-mav-