SledovaniTV má v základním balíčku více než 100 TV kanálů

neděle, 20. března 2022, 07:35 TV, Aktuality MediaGuru

Počet stanic v nabídce chce služba SledovaiTV dále rozšiřovat.

Zdroj: SledovaniTV

Zdroj: SledovaniTV

Služba SledovaniTV nabízí v základní nabídce více než 100 TV kanálů.  Základní balíček pro uživatele, kteří si službu předplácí napřímo, vychází na 199 Kč měsíčně, přičemž první měsíc je za 1 Kč a obsahuje k vyzkoušení navíc i kanály HBO a přístup k videotéce HBO Max zdarma. Zákazník má k dispozici více než 100 televizních kanálů, více než 100 rádiových stanic. Na většině z nich je dostupný 7denní zpětné přehrávání, to je u některých kanálů je navýšeno dokonce na 30 dnů.

Mezi poslední přidané kanály do základních balíčků patří Spektrum Home, Stingray iConcerts nebo Arcadia TV. Základní balíček je určen primárně uživatelům, kteří mají zájem o základní nabídku českých a slovenských televizních kanálů doplněnou o regionální a základní zahraniční kanály.

Ve vyšších balíčcích přibývají prémiové televizní kanály. Ve středních TV balíčcích se nyní nachází více než 145 TV kanálů a v nejvyšší nabídce má uživatel možnost sledovat dokonce více než 185 TV kanálů.

Cílem SledovaniTV je programovou nabídku stále rozšiřovat a doplňovat o nové programy. Každý měsíc jako ochutnávku z vyšších balíčků přidává 2–3 prémiové promo kanály do základu. V březnu takto mohou uživatelé vyzkoušet Sport 1, Sport 2 a Love Nature ve 4K.

-mav-