Sportisimo v jarní kampani vtipkuje na téma sportování s dětmi

čtvrtek, 24. března 2022, 17:20 Aktuality, Reklama, Retail MediaGuru

Sportisimo v nové jarní kampani využívá jako motiv venkovní rodinné aktivity a nabádá, proč vyrazit ven. Využívá i spoty z loňska.

Jednou z hlavních tváří kampaně je opět český beatboxer, komik a moderátor Petr Nasty Cerha, zdroj: Sportisimo

Jednou z hlavních tváří kampaně je opět český beatboxer, komik a moderátor Petr Nasty Cerha, zdroj: Sportisimo

Sportisimo, řetězec se sportovním vybavením, má novou jarní kampaň. K propagaci sezónní nabídky využívá leitmotivu venkovních rodinných aktivit a jejich typických (komických) nástrah, které můžou posloužit jako výmluvy, proč raději zůstat doma.

„Hlavní idea jarní kampaně navazuje na tu loňskou, má obdobnou myšlenku. Snažili jsme se říct – zahoďte za hlavu všechny výmluvy, proč to nejde, těch si jistě dokážeme najít snadno hned několik. Protože cílíme hlavně na rodiny s dětmi, napasovali jsme to právě na příběh mámy a syna řádících venku,” říká Martin Rippl, manažer marketingu Sportisima. „Kromě nového příběhu jsme ještě využili i dva loňské spoty, které jsme lehce upravili,” doplňuje.

Hlavní tváří kampaně tak zůstávají filmová, seriálová a divadelní herečka Sandra Černodrinská a český beatboxer, komik a moderátor Petr Nasty Cerha. Audiovizuální části kampaně propůjčil svůj hlas Oldřich Hajlich.

Jarní spot Sportisimo

Na tvorbě jarní kampaně spolupracoval řetězec opět se zlínskou produkcí Bumerang Film. Tři třicetivteřinové spoty (nový a dva upravené z loňska) mohou diváci zhlédnout na vybraných českých a slovenských televizních stanicích, v kratší verzi potom i na YouTube. Tam se video dostane i k maďarským zákazníkům Sportisima. Zmíněný námět se pak objevuje také v českém rádiovém éteru, v komunikaci na sociálních sítí i v POS/POP komunikaci zmíněných zemí.

Poprvé se letos v jarní sezóně objevuje Sportisimo i na rumunských televizních obrazovkách. Pro tamní diváky zvolilo spoty, které podporují a blíže představují brand a vyzdvihují celkově širokou nabídku značkového sportovního zboží a vybavení pro sport i volný čas.

-zue-