TN Live je nově k dispozici i na Voyo a Nova Plus

úterý, 1. března 2022, 16:30 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

TV Nova rozšiřuje možnosti příjmu svého internetového kontinuálního zpravodajství TN Live a umísťuje ho i na Voyo a do nabídky portálu Nova Plus.

Zdroj: TV Nova

Zdroj: TV Nova

TV Nova se v současné situaci rozhodla rozšířit možnosti, jak mohou diváci sledovat vývoj dění na Ukrajině.  Zpravodajský portál TN Live je od úterý mimořádně k dispozici i na Voyo (v sekci TV živě) a Nova Plus (sekce Sledujte živě).

„TV Nova navyšuje kvůli dění na Ukrajině zpravodajské pokrytí, podle vývoje prodlužujeme zpravodajské relace, přidáváme živé vstupy a nyní jsme se rozhodli, že umožníme divákům mimořádně sledovat TN LIVE i na Voyo a Nova Plus. Je důležité, aby se k nim dostávaly relevantní a ověřené informace různými cestami, protože si uvědomujeme, že každý z nás konzumuje informace jiným způsobem,“ říká Kamil Houska, ředitel sekce zpravodajství a publicistiky TV Nova.

Speciál TN Live, který běží k dění na Ukrajině, se vysílá ve všední dny od devíti ráno do skončení Televizních novin, plánuje se rovněž vysílání TN Live na víkend, a to od deseti dopoledne do skončení Televizních novin. V HbbTV bude možnost sledovat TN Live přes aplikaci Voyo.

-mav-