UniCredit Bank v kampani reaguje na zdražování energií

pátek, 4. března 2022, 11:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

UniCredit Bank v nové kampani láká nové zákazníky na 10 % z jejich plateb za energie, které jim každý měsíc vrátí.

Klíčový vizuál k nové kampani UniCredit Bank, zdroj: UniCredit Bank

Klíčový vizuál k nové kampani UniCredit Bank, zdroj: UniCredit Bank

UniCredit Bank spustila na českém a slovenském trhu novou kampaň na podporu běžných účtů. Komunikuje v ní, že svým novým zákazníkům každý měsíc vrátí až 10 % z jejich plateb za energie, telefon či internet. Kampaň reaguje na zvyšující se ceny energií i emočně náročné období, kterým dnešní společnost prochází.

„Snažíme se vždy zákazníkům nabídnout takové služby, které reflektují jejich aktuální potřeby. Rostoucí ceny energií jsou dnes velkým tématem zatěžujícím rozpočet všech domácností. Víc než kdy dříve proto potřebujeme pozitivní energii a dobré zprávy – a v tomto duchu jsme chtěli kampaňový benefit nabízet,“ vysvětluje pozadí kampaně Michal Sokolář, marketingový specialista UniCredit Bank.

Kampaň z dílny VCCP představuje novou nabídku jako „účet, který vás rozzáří“. „Pracovali jsme s insightem, že nám spousta věcí v dnešní době energii ubírá. Dobré zprávy nám ji ale dokážou vrátit zpět, i když může jít jen o drobné momenty,“ komentuje myšlenku kampaně Marek Farkaš, Head of Art & Design, VCCP.

Kampaň poběží v televizi, outdooru a na pobočkách. Spot režíroval John Doe pod hlavičkou produkce Woobetz.

-stk-