Upgates vytvořila řešení pro stavbu a personalizaci e-shopu

sobota, 12. března 2022, 07:35 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Upgates, která vytváří e-shopový systém, přišla s řešením, jenž umožní agenturám postavit internetový obchod a rovněž ho přizpůsobit podle vizuální a brandové identity značky.

Martin Pech, zdroj: Upgates

Martin Pech, zdroj: Upgates

Ostravská společnost Upgates, která vytváří e-shopový systém, přišla s řešením, jenž umožní agenturám rychle postavit internetový obchod a rovněž ho přizpůsobit podle vizuální a brandové identity značky. „Naše řešení bylo původně krabicovým systémem, z kterého jsme vytvořili elastický systém, v němž si každý může nadesignovat obchod podle svých představ. Krabicové systémy umožní pouze omezený způsob úpravy vzhledu, náš nový systém naopak poskytuje velké možnosti personalizace,” představil řešení Martin Pech, obchodní ředitel společnosti Upgates.

Agentury z kapacitních důvodů či nedostatku programátorů nejčastěji využívají některá z open-source řešení. Takový systém je pak ale podle Martina Pecha náročnější na udržení obchodu v perfektní kondici po delší časový horizont. „Open-source řešení poskytují možnosti, jak postavit internetový obchod podle potřebného vizuálu značky. Často se však zapomíná, že takové řešení vyžaduje průběžnou údržbu, aby nedošlo například k bezpečnostním rizikům. Díky nám tyto problémy agenturám odpadají a mohou se plně soustředit na to, co umí nejlépe - kreativní a vizuální stránku,” vysvětluje Martin Pech.

Upgates proto nabízí agenturám systém, díky němuž jsou schopny svým klientům do vysoké míry personalizovat jejich obchod a zároveň jim zabezpečit standardizované řešení, které je dnes pro internetové obchody nezbytné. „V našem portfoliu tvoří personalizované internetové obchody 20% podíl z celkového počtu všech obchodů běžících na našem systému. Právě marketingové agentury jsou nejčastěji těmi, kdo navrhuje a upravuje grafický vzhled na míru těchto obchodů,” upřesňuje obchodní ředitel vývojářů z Ostravy.

-mav-