Vítězem v kategorii Mastercard Inovace roku je Růžový slon

úterý, 5. dubna 2022, 16:40 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Vítězem v kategorii Mastercard Obchodník roku - Inovace roku – lidskost v obchodě se stal e-shop Růžový slon. Druhý byl COOP a třetí Notino.

E-shop Růžový slon získal od návštěvníků Retail Summitu 45 % hlasů, foto: MediaGuru.cz

E-shop Růžový slon získal od návštěvníků Retail Summitu 45 % hlasů, foto: MediaGuru.cz

O vítězi v kategorii Mastercard Obchodník roku 2021 - Inovace roku – lidskost v obchodě rozhodli svým hlasováním účastníci konference Retail Summit. Ve veřejné prezentaci soutěžili finalisté kategorie – skupina COOP, beauty e-shop Notino a erotický e-shop Růžový slon. Vítězem se stala se 45 % hlasů společnost Růžový slon, těsně za ním skončil se 40 % COOP a třetí s 15 % hlasů bylo Notino.

Princip výběru vítěze kategorie Mastercard Inovace roku – lidskost v obchodě je tříkolový a je kombinací expertního názoru a volby profesionálů z odvětví obchodu. V prvním kole proběhla individuální nominace kandidátů ze strany členů expertního týmu a na základě hlasování byly vybrány tři nominace s největším počtem hlasů. O vítězi kategorie pak pomocí hlasování rozhodli účastníci konference Retail Summit.

„Mastercard Obchodník roku mapuje český maloobchod již devatenáct let. Jednou z nejvýraznějších změn, která se během té doby udála, je skutečnost, že hlavní odlišující faktor jednotlivých obchodníků již není jen cena. Nyní zdravému konkurenčnímu boji dominují inovace a technologické změny podporující lepší zákaznický zážitek, ale i důraz na rozvoj personálu, který umí poradit a ochotně pomoci,“ řekl Michal Čarný, generální ředitel Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

Kompletní přehled vítězů všech kategorií ocenění Mastercard Obchodník roku 2021 naleznete zde.

Absolutním vítězem Obchodníka roku 2021 je opět Dr.Max

čtvrtek 17. února 2022

-zue-