Wolt Market otevírá další obchod, tentokrát v Brně

středa, 2. března 2022, 07:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Doručovací služba Wolt otevírá další obchod. Po Praze zamířila s kamennou pobočkou do Brna.

Zdroj: Wolt

Zdroj: Wolt

Původem finská společnost Wolt, jež se zaměřuje na doručování jídla, rozšiřuje na českém trhu síť svých kamenných obchodů Wolt Market. Po dvou pobočkách v Praze nyní zamířila do Brna. 

„Služba funguje na principu kamenného obchodu, do kterého mají přístup pouze naši partnerští kurýři, kteří tak mohou výrazně urychlit dobu doručení. Rozšíření Wolt Marketu do Brna pro nás bylo tím správným krokem k tomu, abychom mohli odpovědět na zvyšující se poptávku po rozvozu potravin a postupně plánujeme i expanzi do dalších českých měst,” komentuje Jana Trnovská, ředitelka Wolt Marketu pro Českou republiku a Slovensko.

Brněnský Wolt Market nabízí více než 2 000 produktů od trvanlivých i čerstvých potravin, přes drogerii, až po domácí potřeby. „Naším cílem je poskytovat široký sortiment kvalitního zboží a přinášet zákazníkům novinky, které teprve přichází na scénu a u konkurence je nenajdou. Samozřejmostí je proto i výběr pro ty, kteří mají bezlepkovou, bezlaktózovou, veganskou nebo například proteinovou stravu,” popisuje Jana Trnovská. Sortiment tak obsahuje produkty od firem Unilever či Iceland stejně jako menší lokální dodavatele, například William & Thomas Artisan Bakery, Matějovo pekařství, Sklizeno nebo regionální producenty piva jako Starobrno, Hauskrecht Brno, Moravia Pivo či pivo Lucky Bastard.

Zboží je doručováno průměrně do 20–30 minut od zadání objednávky téměř po celém Brně v časech mezi 8. a 23. hodinou. První dva týdny mohou zákazníci využít dopravu zdarma a z každé objednávky dostanou navíc 10 % její hodnoty zpátky na svůj další nákup. 

Změn doznal i provoz poboček v Praze. Rozšiřuje se zde otevírací doba na 8 až 23 hodin a do nabídky také přibyly nové značky. Zákazníci zde nyní mohou objednávat české müsli od značky Mixit, zdravé sladkosti HealthyCO nebo islandské pečivo z Arctic Bakehouse. V rámci následujících týdnů by mělo dojít k dalšímu prodloužení páteční a sobotní otevírací doby, a to od 8 ráno až do půlnoci.

-stk-