Žabka mění strategii a zavádí trvale nízké ceny u 200 produktů

pátek, 11. března 2022, 11:05 Aktuality, Retail MediaGuru

Žabka mění obchodní strategii a srovnává ceny s konkurencí. Od března 2022 zavádí trvale nízké ceny u nejprodávanějších produktů. Jedná se o zhruba 200 položek.

Žabka od března zavádí trvale nízké ceny u 200 nejprodávanějších výrobků, zdroj: Žabka

Žabka od března zavádí trvale nízké ceny u 200 nejprodávanějších výrobků, zdroj: Žabka

Síť prodejen malého formátu Žabka od začátku března letošního roku zavádí trvale nízké ceny u nejprodávanějších produktů. Jedná se o zhruba 200 položek napříč sortimentem řetězce, které jsou nedílnou součástí základního zákaznického košíku, například o vybrané druhy pečiva, mléka, másla, vajec nebo cukrovinek a nápojů. Změna souvisí s novou obchodní strategií a dotkne se více než stovky prodejen po celé České republice, kde Žabka působí už přes deset let.

„Věříme, že zavedení trvale nízkých cen u těch nejzákladnějších a nejprodávanějších produktů ocení úplně každý. Zároveň bychom tímto krokem rádi oslovili i další potencionální zákazníky,“ říká Radim Lunda, generální manažer maloobchodní sítě Žabka.

Kromě toho Žabka i nadále nabízí zákazníkům celou řadu dalších praktických doplňkových služeb, jako je on-line nakupování s možností doručení nebo vyzvednutí nákupu přímo v obchodě, platba složenek, dobíjení kreditu, výběr hotovosti nebo různé způsoby placení včetně stravenek, bezkontaktních platebních karet nebo platebních kuponů. Navíc na 55 prodejnách mají zákaznici nově možnost využít příjem balíků PPL, na zatím 27 prodejnách je k dispozici Balíkovna.

V loňském roce Žabka, která spadá pod Tesco, otevřela deset nových prodejen po celé republice a aktuálně jich provozuje více než 135.

Tesco letos otevřelo dvě nové prodejny, Žabka deset

čtvrtek 30. prosince 2021

-zue-