Značka bot Novesta podporuje kampaní novou kolekci

pátek, 25. března 2022, 06:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Novesta představuje kolekci jaro / léto 2022. Kampaň nafotila v budově Slovenského rozhlasu v Bratislavě.

Z kampaně na aktuální kolekci značky Novesta, zdroj: Novesta

Z kampaně na aktuální kolekci značky Novesta, zdroj: Novesta

Československá značka obuvi Novesta představuje kolekci na aktuální sezónu jaro / léto 2022. Její součástí je signature silueta Star Master, sportovní bota Marathon nebo Marathon Trail. Silueta Runner pak navazuje na běžeckou obuv 70. a 80. let v Československu. Kolekci podpoří kampaň, jež byla nafocena v budově Slovenského rozhlasu v Bratislavě. K vidění bude na sociálních sítí a v rámci PR aktivit. 

Boty Novesta jsou stále vyráběny lokálně v České republice a na Slovensku, konkrétně ve Zlíně a Partizánském, a to za využití elektřiny pouze z obnovitelných zdrojů. Výrobní závody Novesty sahají až do třicátých let minulého století, kdy v Partizánskem otevřel novou továrnu Jan Antonín Baťa. 

Značka stále působí v původních prostorách, pracuje původní metodou na starých strojích v kombinaci s ruční prací. Při výrobě klade důraz na udržitelnost a kvalitní materiály. Životní cyklus produktů navíc prodlužuje i to, že jsou pratelné, respektive omyvatelné, s vyměnitelnými stélkami. V prodeji jsou boty, včetně dětských, na e-shopu značky a u vybraných prodejců.

-stk-