Adison mění identitu, rozvíjí audio a video obsah

středa, 20. dubna 2022, 15:45 Aktuality, PR MediaGuru

Agentura Adison přichází s novou vizuální identitou. Vytvořila i vlastní studio na tvorbu audio a video obsahu.

Nová vizuální identita agentury Adison, zdroj: Adison

Nová vizuální identita agentury Adison, zdroj: Adison

PR agentura Adison, jež se věnuje integrované PR komunikaci, si ke svým 10. narozeninám nadělila novou vizuální identitu. Zároveň se rozhodla rozvíjet i audio a video obsah, k čemuž si vybudovala interní foto-video-podcast studio. 

„Žárovku jako symbol kreativity a chytrých nápadů jsme v logu měli od samého počátku. Také jsme ale vždy silně zastávali strategický a integrovaný přístup ke komunikaci. Značku Adison proto nyní přizpůsobujeme tomu, jak dobrá komunikace ve 21. století vypadá: je organicky se vyvíjející, nápaditá a lidská,“ uvádí Alžběta Fridrichová, spolumajitelka agentury.

„Agentura stojí na třech pilířích: důrazu na lidi, kreativitě a rozvoji. Nová identita Adisonu to reflektuje. A také se podle toho chováme. Letos například rozšiřujeme systém interního vzdělávání nebo budujeme studio pro produkci foto, video a audio obsahu,“ dodává druhý ze spolumajitelů agentury Tomáš Fridrich. 

Logo i vizuální identita vznikaly v loňském roce společnou prací interního týmu pod vedením Jakuba Křenka a grafického designéra Vladimíra Kotouzy, který stojí například také za vizuální identitou pro oslavy 15 let Česka v EU nebo značek jako Pivovar Agent či Sue Ryder. 

Cílem nové identity je evokovat dynamiku, vztah, organičnost a prolínání. Logo i grafický styl tak mají navazovat nejen na pilíře značky, ale i současný vývoj světa marketingové komunikace. Do nové identity převlékla agentura mimo jiné i své webové stránky.

Loni přidala agentura Adison do svého portfolia klientů například nábytkářský řetězec Ikea, dále Tesco, Boehringer Ingelheim nebo Xella. Tým se rozšířil nejen o juniory, ale i specialisty, jakými jsou například Martina Ballová, Marie Cicvárek Fléglová či Tomáš Kofroň. 

-stk-