Billa se ve věrnostní kampani opět spojuje s Disney

čtvrtek, 21. dubna 2022, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové věrnostní kampani nabídne Billa opět produkty z kolekce Disney. V nabídce jsou skleničky, osušky nebo fleecové deky.

Klíčový vizuál k věrnostní kampani s Disney, zdroj: Billa

Klíčový vizuál k věrnostní kampani s Disney, zdroj: Billa

Řetězec Billa spouští novou věrnostní kampaň, v níž nabídne za nasbírané body produkty Disney se slevou. Na výběr budou skleničky, osušky nebo fleecové deky s postavičkami Mickeyho, Minnie, Daisy, Goofyho, Pluta či Donalda. Akce potrvá až do 29. června. 

Zákazníci za každých utracených 250 korun získají jednu nálepku do sbírací karty. Za 10 nebo 15 nálepek si mohou vybrat jeden z Disney výrobků se slevou a za menší doplatek uvedený ve sbírací kartě si ho pořídit.

Při nasbírání 10 nálepek budou mít zákazníci nárok na slevu 70 % nebo 73 % podle toho, o jaký produkt půjde. Nasbírání 15 nálepek přinese slevu 92 % na vybraný produkt skleničky s motivem Disney. Nálepky zákazníci uplatní předložením sbírací karty u pokladny.

Členové Billa Bonus clubu si navíc s každým zakoupeným produktem Disney zasoutěží o hodnotné ceny, mimo jiné i o rodinný výlet do Disneylandu. Pro účast v soutěži musí členové sbírat nálepky za nákupy, zakoupit některý z uvedených produktů Disney a následně při placení předložit svouklubovou kartu. Poté nahrají svou účtenku na web www.billa.cz/disney a budou zařazeni do slosování. 

Produkty Disney si zákazníci budou moci v prodejnách Billa vyzvednout do 6. července.

-stk-