Driveto otevřelo první zákaznické centrum

středa, 6. dubna 2022, 15:50 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Driveto poskytující operativní leasing aut otevírá své první zákaznické centrum.

První zákaznické centrum otevírá Driveto v pražském obchodním centru Nová Butovice, zdroj: Driveto.

První zákaznické centrum otevírá Driveto v pražském obchodním centru Nová Butovice, zdroj: Driveto.

Online platforma Driveto poskytující operativní leasing aut otevřela své první zákaznické centrum v pražském obchodním centru Galerie Butovice. Sloužit bude zákazníkům, kteří si zde vyzvednou nově pronajatá auta a také těm, kteří vůz mění nebo vrací. Tým společnosti s nimi projde také důležité dokumenty.

„Naší prioritou bylo zjednodušení, a především zpříjemnění proces předávky nových aut. Věříme, že naše první zákaznické centrum tomu zásadně pomůže,“ vysvětluje Adam Szabó, CEO společnosti Driveto.

Součástí fyzické pobočky je také parkoviště v podzemních garážích Galerie Butovice. Určeno je nejen pro klienty, ale především jako garáž pro šest desítek vozů, které Driveto na flexibilní operativní leasing nabízí. Cílí tak především na nerozhodné klienty, kteří by si rádi vybrané auto detailně prohlédli. 

Kromě těchto 60 vozů má Driveto k dispozici několik desítek vozů u svých dodavatelů, které jsou dostupné do 14 dnů. „Díky tomu, že budeme mít většinu našich skladových aut na jednom místě, budeme schopni ještě urychlit proces předávání auta. Klient by tak mohl odjíždět i do jednoho dne od podepsání smlouvy,” přibližuje Szabó.  

Na designu prodejny Driveto spolupracovalo s agenturou Polyo. 

-stk-