Esportové centrum Playzone Arena se otevírá na Chodově

pondělí, 25. dubna 2022, 07:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

V pondělí 25. dubna se v pražském obchodním centrum Westfield Chodov otevírá esportové centrum.

Vodafone Playzone Arena otevře v pondělí 25. dubna v pražském obchodním centru Westfield Chodov, zdroj: Vodafone.

Vodafone Playzone Arena otevře v pondělí 25. dubna v pražském obchodním centru Westfield Chodov, zdroj: Vodafone.

V pražském obchodním centru Westfield Chodov se 25. dubna otevře veřejnosti Vodafone Playzone Arena, multifunkční esportové centrum rozkládající se na více než 1000 m2. Možné v něm bude sledovat ty nejzajímavější soutěže, zahrát si na herním počítači nebo si vyzkoušet herní simulátory a virtuální realitu. Za projektem stojí skupina Prima, jejíž investice do centra se vyšplhaly do desítek milionů korun. Titulárním partnerem projektu je společnost Vodafone.

„I když se o esportu intenzivně hovoří až v poslední době, mnozí z nás se esportu profesně věnují přes 15 let. S hráči, diváky i partnery už se nebudeme potkávat pouze párkrát do roka na některém z našich eventů, ale můžeme je pozvat k nám do Vodafone Playzone Areny, nového domova česko-slovenského esportu,“ popisuje Lukáš Pleskot, výkonný ředitel agentury Playzone.

Na návštěvníky Areny čeká bar s bistrem, ve kterém mohou před velkou LED obrazovkou sledovat ty nejzajímavější české i zahraniční soutěže. Pokud si ale budou chtít sami zahrát, mají k dispozici téměř 60 počítačů, virtuální realitu či herní zařízení jako speciální gamingové křeslo. Všechny tyto vychytávky budou připojeny na gigabitové síti od Vodafone. 

„Naším posláním je spojovat lidi a nabízet jim výhody digitalizace. Aréna na Chodově svým vybavením otevírá svět esportu nejen profesionálům, ale právě i širokému okruhu zájemců,“ říká Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone. 

Vodafone Playzone Arena nabídne také marketingové a eventové možnosti firmám, které tak budou moci prezentovat své herní služby, projekty či produkty. V aréně budou prostory určené pro workshopy, přednášky a další prezentace. V neposlední řadě se zde budou natáčet herní pořady vysílané na televizní stanici Prima Cool nebo CNN Prima News.

Dalšími partnery Vodafone Playzone Areny jsou společnosti Samsung, Dell, Logitech, Smarty, Redbull, HAL3000, Intel, DX Racer, Aorus, Pringles a Pilsner Urquell.

-stk-