Hotelová síť Orea otevírá samoobslužný hotel

pondělí, 11. dubna 2022, 13:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

První samoobslužný hotel otevřela hotelová síť Orea Hotels & Resorts v Praze u Karlova mostu.

Zdroj: Orea

Zdroj: Orea

Česká hotelová síť Orea Hotels & Resorts otevřela svůj první samoobslužný hotel. Orea Place Charles Bridge je umístěný v Míšenské ulici hned vedle Karlova mostu. V hotelu si hosté vše potřebné zařídí přes internet.

Všechny záležitosti spojené s rezervací a následným ubytováním lze zařídit na samoobslužné recepci přes webové rozhraní. Hosté si vyberou jeden ze 14 pokojů, přičemž check-in a check-out včetně získání klíče probíhá také online. 

„Díky digitalizaci celého procesu jsme schopní poskytnout hostům zážitek na míru. I když vše probíhá online, s hostem jsme stále v kontaktu a jsme schopni mu pobyt zpříjemnit speciálním servisem. Na pokojích budou k dispozici místní vybrané produkty, bio kosmetika, nebo například pivo v ledničce, pokud si to host bude přát. Stejně tak zde bude i průvodce po blízkém okolí, který byl speciálně vytvořen pro tento projekt. Hosta tedy čeká opravdu autentický zážitek historické Prahy s maximálním komfortem,“ říká generální ředitel Orea Hotels & Resorts Gorjan Lazarov.

-stk-