Krmiva Brit si na sociální sítě vybrala Socialsharks

čtvrtek, 14. dubna 2022, 15:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka krmiv pro domácí mazlíčky Brit volí na správu komunikace sociálních sítí agenturu Socialsharks.

O sociální sítě značky Brit se bude starat agentura Socialsharks (zleva): Monika Skočíková, Social Media Specialist, a Veronika Schmidtová, Social Media Manager, zdroj: Socialsharks.

O sociální sítě značky Brit se bude starat agentura Socialsharks (zleva): Monika Skočíková, Social Media Specialist, a Veronika Schmidtová, Social Media Manager, zdroj: Socialsharks.

Brit, značka krmiv pro domácí mazlíčky společnosti Vafo Praha, si v tendru na správu sociálních sítí vybrala agenturu Socialsharks. Ta od dubna s komunikací na Facebooku a Instagramu včetně customer care.

„Socialsharks přinesli ve výběrovém řízení návrhy, které nám ke značce Brit nejvíce sedly nejen z pohledu strategie, ale také exekuce. Věřím, že bude obsah na sociálních sítích naše fanoušky dále bavit a poskytovat jim užitečné informace,“ hodnotí výběrové řízení Martin Šámal, marketingový ředitel značky Brit.

Hlavním cílem spolupráce bude zvýšit povědomí o značce a produktech jako takových, ale zároveň dodat profilům jednotnou identitu, díky níž bude na sociálních sítích v záplavě dalších brandů jasně rozpoznatelná. „Brit má velmi široké portfolio produktů a aktivit, které je potřeba komunikovat v jednotné tonalitě, proto jsme vytvořili nejen nové komunikační linky pro konkrétní sociální sítě, ale zároveň jsme všechna témata propojili ucelenou kreativní strategií včetně originálních ilustrací. Naše customer care je také připravena pomoci s orientací mezi produkty a s poradentstvím pro zákazníky,“ popisuje Nikol Stolle, ředitelka agentury Socialsharks. Odpovědnost za projekt bude mít v Socialsharks na starosti Veronika Schmidtová.

-stk-