Mafra: iDnes Premium eviduje 100 tisíc předplatitelů

čtvrtek, 21. dubna 2022, 13:40 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Placená sekce iDnes.cz Premium eviduje podle provozovatele, mediální skupiny Mafra, 100 tisíc aktivních předplatitelů.

Ilustrační foto, zdroj: Mafra

Ilustrační foto, zdroj: Mafra

Placená sekce iDnes.cz Premium eviduje podle provozovatele, mediální skupiny Mafra, 100 tisíc aktivních předplatitelů. iDnes Premium nabízí placený obsah doplněný o různé benefity.

„iDnes Premium je aktuálně největším zpravodajským webem s předplatným na českém trhu. Dosažení milníku 100 tisíc předplatitelů je dalším důležitým krokem v dlouhodobé strategii Mafry a potvrzením, že uživatelé prémiového obsahu kvitují spojení výběru toho nejlepšího z titulů našeho portfolia, doplněné o exkluzivní materiály a další porci výhod,” uvedl Štěpán Košík, předseda představenstva Mafra

Vedle článků je možné v rámci předplatného získat přístup k seriálům, vstupenkám na sportovní, kulturní či jiné akce, filmům, audioknihám, e-knihám nebo zdravotním výhodám.

Dosud si uživatelé v rámci iDnes Premium přečetli více než 26 tisíc článků na portálech iDnes.cz, Lidovky.cz a Expres.cz, 97 741krát si stáhli k poslechu audioknihy, 50 022krát stáhli e-knihy, 112 804krát si přehráli filmy online a nakoupili 41 256 vstupenek na vybrané koncerty a kulturní akce v předprodejích nebo za zvýhodněných podmínek.

Součástí předplatného iDnes Premium je také přístup k digitálnímu předplatnému deníků MF Dnes, Lidové noviny nebo časopisů, které Mafra vydává.

iDnes Premium se nově stalo také mediálním partnerem dvou utkání 2022 NHL Global Series. Předprodej vstupenek pro členy bude spuštěn v pondělí 25. dubna v 9 hodin a potrvá do pátku 29. dubna do 9 hodin.

-mav-