O2 uvedlo nový benefitní program O2 Radosti

sobota, 9. dubna 2022, 08:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

O2 zjednodušuje své zvýhodněné nabídky, které sjednocuje na jednom místě – v programu O2 Radosti.

Zdroj: O2

Zdroj: O2

O2 v dubnu uvedlo nový benefitní program O2 Radosti, v němž najdou zákazníci všechny zvýhodněné nabídky na jednom místě, a to v mobilní aplikaci Moje O2. Operátor tak nahrazuje program Výhody od O2 a slučuje Odměnu za dobití, mobilní i internetovou aplikaci O2 Výhody. 

„Chtěli jsme našim zákazníkům umožnit co nejjednodušší čerpání nabízených výhod, aby je měli vždy při ruce a pospolu,“ uvádí  Dana Tomášková, ředitelka O2 TV a digitálních služeb v O2.

„V  aplikaci zákazník najde každý měsíc zajímavé benefity, například slevy a akce na nákup mobilních telefonů a příslušenství,“ popisuje Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.  Kromě toho nabídne program i slevy na e-knihy, audioknihy či e-magazíny z O2 Knihovny, slevové akce na obsah z  O2 TV, například na vybrané filmy z O2 Videotéky, či zvýhodněné vstupenky do O2 Arény či O2 Universa. Součástí jsou také vybrané benefity od partnerských firem.

Průvodcem a symbolem O2 Radostí se stává digitální kasička, jež se objevila v loňské vánoční kampani.  Na ni teď operátor navazuje prostřednictvím speciální akce v podobě dvou slevových tisícikorun. „Jednu mohou zákazníci využít na sluchátka O2 Pods, která po uplatnění ceny vyjdou jen na 299 korun, nebo Apple AirPods Pro. Druhá tisícovka pak snižuje cenu u vybraných modelů telefonů realme nebo Samsung,“ přibližuje Václav Dostál s tím, že v plánu jsou i další benefity, například přístup k přednostnímu nákupu vstupenek do O2 Arény či O2 Universa.

-stk-