Obchod agentury Taste povede Michael Koch

středa, 13. dubna 2022, 12:30 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Michael Koch se vrací do agentury Taste na pozici Head of Business.

Michael Koch (uprostřed) je novým Head of Business agentury Taste, spolupracovat bude se Sandrou Gligić a Janem Makovičkou, zdroj: Taste.

Michael Koch (uprostřed) je novým Head of Business agentury Taste, spolupracovat bude se Sandrou Gligić a Janem Makovičkou, zdroj: Taste.

Do digitální agentury Taste se vrací na pozici Head of Business Michael KochV Taste působil Koch v letech 2017–2020 jako Senior Project Manager. Poté působil v PR agentuře AC&C nebo ve virtuální marketingové agentuře Neologic. Ve staronovém působišti  bude zodpovědný za obchodní výsledky firmy. Na denní bázi v rámci finančních výsledků bude spolupracovat se Sandrou Gligić, Chief Business Officer. 

„Moje práce je vytvářet synergické partnerství mezi námi a týmy klientů. Na jejich straně skrze marketing a na té naší skrze tým project a account managerů. A to všechno s úsměvem a pokorou,“ popisuje svoji roli Michael Koch.

„S Michaelem jsem zůstal v intenzivním kontaktu i po jeho odchodu z Taste na konci roku 2020. A tak, když jsme o rok později začali hledat nového šéfa našeho business, byl Michael naší volbou číslo jedna. Je to hodnotově orientovaný lídr, schopný vidět věci v souvislostech a přemýšlet o nich. Z předchozích let jsme vnímali jako dluh, že dostatečně nepracujeme na rozvíjení schopností našich projektových manažerů, i to, že málo využíváme příležitosti k posilování osobních vztahů s našimi klienty. Věříme, že právě pro tyto cíle je Michael ideálním kandidátem,“ říká o nástupu Michaela Jan Makovička, CEO Tastu. 

-stk-