Rohlík nabídne farmářské produkty za ceny z velkovýroby

čtvrtek, 28. dubna 2022, 07:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Rohlík pokračuje v úsilí přinášet cenově dostupnější sortiment díky privátním značkám a spolupráci s farmáři.

Zdroj: Rohlík

Zdroj: Rohlík

Online supermarket Rohlík reaguje na rostoucí ceny a postupující inflaci a snaží se nabízet cenově dostupnější sortiment prostřednictvím svých privátních značek a spolupráce s farmáři. Chce tak vyvrátit mýtus, že je drahý. 

„Udržitelnost a podpora lokálních farmářů a českých výrobců byly vždy v DNA Rohlíku. Oboje ale nyní nabylo ještě větší důležitosti. Díky tomu dokážeme našim zákazníkům farmářské výrobky za ceny těch z velkovýroby a privátní značky áčkové kvality za nejnižší ceny na trhu,“ popisuje Olin Novák, CEO Rohlíku. 

U farmářských produktů českých farmářů chce Rohlík trvale navyšovat jejich podíl v nabídce. Od jara do podzimu je bude nyní nabízet za cenu, jako by pocházely z velkovýroby, což umožňuje program Rohlík pomáhá farmářům!. Letos již tak do nabídky dal farmářské kuře za cenu toho z velkochovu, kterého se prodalo 11x více, než je obvyklé. Farmářské nabídky v současnosti propaguje online kampaní

Dalším prostředkem k nabídce dostupných cen jsou privátní značky, jejichž řadu Rohlík nedávno rozšířil a zastřešil označením „Yes Mania“. Nyní prodává pod vlastními značkami více než 150 produktů. Mezi ně se řadí mléčné výrobky Miil, kávu Ubomi, uzeniny Dacello, lahůdky Pappudio nebo papírovou hygienu Moddia.

Rohlik zastřešuje vybrané privátky označením „Yes Mania“

pondělí 14. března 2022

Kromě toho chce Rohlík i nadále držet svou dopravu zdarma, a to i když se náklady na CNG automobily, které tvoří velkou část jeho flotily, zvedly od vypuknutí války na Ukrajiny zhruba o 200 %.

-stk-