TV Nova dokončila natáčení seriálu O mě se neboj

čtvrtek, 14. dubna 2022, 10:30 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Nova dotočila osmidílný romanticko-komediální seriál O mě se neboj.

O mě se neboj, zdroj: TV Nova

O mě se neboj, zdroj: TV Nova

Televize Nova dotočila osmidílný romanticko-komediální seriál O mě se neboj. Příběh rozvádějící se matky v nesnázích (Veronika Arichteva) a sebevědomého právníka (Václav Matějovský), který zapomene na její rozvodové stání a způsobí tím celou řadu problémů, pro Novu produkovala společnost Dramedy Productions a režíroval Biser A. Arichtev. V hlavních rolích se, kromě ústřední dvojice, objeví také Lukáš Příkazký a Veronika Lapková. Termín nasazení do vysílání zatím Nova neoznámila.

„Seriál jsme celý natáčeli v reálném prostředí, bez využití ateliérů. I to se na jeho atmosféře výrazně promítá,“ shrnuje režisér Biser A. Arichtev, který spolu s producentem společností Dramedy Productions Filipem Bobiňskim stojí i mj. za seriály Guru a Kukačky.

„O mě se neboj je seriál plný situací, které dnes a denně zažívá spousta z nás a také o tom, co se stane, když osud svede dohromady dva lidi naprosto odlišných povah a sociálního postavení. Otázkou pak je, zda to jejich životy může zásadně ovlivnit, a to k lepšímu,“ říká producent Dramedy Filip Bobiňski.

Seriál O mě se neboj se natáčel v Praze, Středočeském kraji a Liberci od půlky února do poloviny dubna. V dalších rolích se objeví Roman Vojtek, Ivana Jirešová, Patricie Pagáčová, Sára Rychlíková, Martin Sobotka, Lucie Vondráčková, Jitka Asterová, Michal Kocourek a další.

-mav-